Share

american-horror-story-freak-show-poster-441x600Sezonul 4 al serialului American Horror Story debuteaza pe 8 octombrie iar episodului pilot ii zice “Monster among us”. Ne asteapta tot 13 episoade iar protagonista este din nou Jessica Lange, care a aparut pana acum in toate sezoanele.

De data asta locatia se schimba intr-un circ ambulant populat de freaksi ce par desprinsi din filmul lui Tod Browning: femeia cu doua capete, femeia cu trei picioare si alte cu trei sani,  femeia cu barba dar si cea mai mica femeie din lume – indianca Jyoti Amge,  care la varsta de 20 de ani are doar 62,8 cm.

Cei care au urmarit sezoanele anterioare, s-au prins deja ca locatia e foarte importanta, dand tonul intregii actiuni: primul sezon ne-a dus intr-o casa bantuita, al doilea intr-un azil de nebuni, si al treilea, care e cel mai slab daca ma intrebati pe mine, in cuibul vrajitoarelor.

Noul sezon ne poarta in Florida anilor ’50 in ultimul circ de tipul freak-show, condus de Elsa Mars (Jessica Lange). Trupa de circ ajunge intr-un nou oras, iar venirea lor coincide cu declansarea unor evenimente intunecate, care vor pune in pericol viata locuitorilor dar si a ciudatilor membri.

Alaturi de Jessica Lange mai revin si actorii Kathy Bates, Angela Bassett, Sarah Paulson, Evan Peters sau Emma Roberts.

Avem o compilatie cu cele mai tari teasere:

si primul trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website