Share

battery11

Zilele acestea s-a lansat DVDul filmului The Battery, unul dintre cele mai tari filme vazute anul trecut si totodata unul dintre cele mai reusite indie cu zombie.

Daca iti plac zombie-movie de milioane de euro (World War Z), unde se pune mare accent pe efecte speciale, sau pe actori cu pedigree,  atunci The Battery nu-i de tine. Nu de alta, dar filmul a reusit sa se incadreze intr-un buget de 6000 de dolari, a fost filmat cu un Canon 5D, iar realizatorii sunt niste ilustri necunoscuti.
The Battery este un film indie despre doi hipsteri care se lupta sa supravietuesca intr-o lume post-apocalipitica , fiind dotati cu un walkman, cu multa muzica misto (Rock Plaza Central) o bata si manusa de baselball. Un horror atipic, cu o povestea super simpla, care curge incet, tinuta in viata de dialoguri simpatice, joc actoricesc credibil, muzica buna si cateva incercari de actiune.

THE-BATTERY-Poster-01-535x792

THE-BATTERY-Poster-02-535x792

THE-BATTERY-Poster-03-535x795

THE-BATTERY-Poster-535x756
Filmul este regizat, scris, produs si interpretat de catre Jeremy Gardner care poveseste cate ceva despre cum au decurs filmarile acestui buddy-zombie movie:

Si unul din trailerele oficiale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website