Share

Cele mai puţin de 3 luni rămase ne fac cadou 5 orori care sperăm să merite o deplasare până în cinematografe.

Mother!
S-au scris multe despre nouă drama psihologică în regia lui Darren Aronosky, pe care d-abia aşteptăm s-o vedem în deschidere la Dracula. Pe scurt, relaţia unui cuplu (Jennifer Lawrence& Javier Bardem) e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeţi neinvitati, care le vor da peste cap existenţa liniştită. Pe lung, va povestim după ce-l vizionăm!

Leatherface
Şi de Leatherface ne bucurăm şi-l aşteptăm cu nerăbdare. De regie se ocupă Alexandre Bustillo & Julien Maury, cei care au stat în spatele violentului INSIDE iar în distribuţie apar Lili Taylor, Stephen Dorff, Sam Strike, Jessica Madsen,Vanessa Grasse.
LEATHERFACE, noul reboot/prequel la TEXAS CHAINSAW MASSACRE, ne duce înapoi la originile criminalului şi ne explică cum a ajuns să fie maniacul cu masca atât de popular în rândul fanilor horror.
Leatherface pune accent pe adolescenţa lui, când a fost închis într-un spital de boli mintale şi când a reuşit să evadeze împreună cu alţi 3 pacienţi la fel de tulburaţi. Cei 4 psihopaţi, împreună cu o sora medicală pe care au răpit-o din spital, pornesc într-un road-trip infernal în care ucid tot ce le iese în cale. Mai puţin şeriful pornit în căutarea răzbunării, care este la fel de dement că şi ei.

Jigsaw
Personal, nu-mi pun prea multe speranţe în noul JIGSAW. De fapt, n-am fost niciodată vreun fan al francizei. Cu ce torturi ingenioase ne mai poate surprinde?
Iniţial, se zvonea că Saw 3D: The Final Chapter încheie aventurile de groază iniţiate în 2003 de regizorul James Wan şi scenaristul Leigh Whannell, dar se pare că franciza horror mai are ceva potenţial, a opta parte ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la un nou nivel.
Acţiunea are loc la un deceniu de la moartea sadicului Jigsaw, când mai multe cadavre încep să apară având în comun o moarte originală şi înspăimântătoare. Într-un oraş împânzit de cadavre se desfăşoară o nouă anchetă iar toate dovezile indică acelaşi om: John Kramer.

Happy Death Day
Nu ştiam nimic despre acest film iar sinopsisul găsit nu mi-a trezit prea mult curiozitatea.
Filmul urmăreşte povestea unei tinere care este prinsă într-un cerc vicios al morţii şi trebuie să rezolve misterul uciderii ei, înainte că şansele ei să se termine. Tree este cea mai dominantă din anturajul ei, controlând pe cei din jurul ei fără să se apropie prea mult. Lucrurile par să progreseze pentru ea exact aşa cum trebuie, până când este ucisă brusc. Cumva, Tree se trezeşte a două zi dimineaţă doar pentru a află că nu este a două zi dimineaţă, ci este din nou ziua în care a fost ucisă. Forţată să revină în aceeaşi zi, iar şi iar până când îşi da seama cine încearcă să o omoare şi de ce, Tree are mai mulţi suspecţi decât aliaţi în acest joc de-a şoarecele şi pisica. Retrăind ziua crimei, atât cu detaliile sale uimitoare, cât şi cu sfârşitul teribil, Tree trebuie să descopere identitatea criminalului înainte de a fi prea târziu.

Polaroid
Polaroid nu surprinde prin originalitate, în minus nu ştim nimic despre echipa sau actori. Conceput în stilul „The Ring” şi „Final Destination”.. După ce tânăra Bird găseşte întâmplător misterioasă camera Polaroid, ea descoperă curând că aparatul de fotografiat ascunde un secret teribil: oricine are o fotografie făcută cu această camera, are parte de un sfârşit tragic şi violent. În timp ce toţi cei fotografiaţi sfârşesc în moduri cumplite, Bird nu are nicio idee despre ce secrete întunecate sunt legate de camera. În aceste circumstanţe dramatice, adolescenţă şi prietenii ei trebuie să supravieţuiască încă o noapte, luptându-se să rezolve misterul Polaroidului bântuit înainte de a-i ucide pe toţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website