Share

tokyo-tribe-toronto-film-festival

Cineastii japonezi nu stau prea mult pe ganduri si se inspira iar si iar din universul manga. Iata cateva filme live-action noi care au la baza benzi desenate japoneze.
Tokyo Tribe
Dupa halucinantul, dar obositorul Why don’t you play in hell, Sion Sono revine cu o poveste cu gasti galagioase si certarete, inspirata dupa universul unor benzi desenate semnate de Santa Inoue. Batai cu sabii si bate de baseball, pe ritm de hip-hop japonez. N-avem subtitrare dar nici nu cred ca e nevoie..

Black Butler
O poveste gotica despre un demon care devine slujitorul unei fete ce vrea sa razbune moartea familiei ei. Totul are insa un pret: cand ii suna ceasul, sufletul ei va apartine lui Black Butler.Inspirat in popularul manga cu acelasi nume, creat de Yana Toboso.

Slabut, recomandat doar pentru emo, daca mai exista aceasta specie.

Parasyte
E cu alieni si paraziti, care pun stapanire nu doar pe trup ci si pe minte. Un singur baiat e scutit, singura lui mutatie fiind un ochi in palma, care incearca sa-l controleze. Dupa un manga popular scris de Hitoshi Iwaaki. Trailerul te duce cu gandul la Men in Black, chiar daca e tot fara subtitrare…

The Mole Song: Undercover Agent Reiji
Takashi Miike preia controlul acestei demente inspirata din seria de benzi desenate creata de Noboru Takahashi. Filme cu politisti care se infiltreaza in gasti de mafioti/ yakuza am tot vazut (Infernal Affairs) dar avand in vedere stilul lui Miike, ne asteptam la multa nebunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website