Share

Iata din ce ne inspiram atunci cand vrem sa mai postam vreo informatie, doua, horror-related.

DREADCENTRAL

noutati, interviuri, trailere si cateva podcasturi interesante.

FANGORIA

Unii zic ca e pe moarte, eu zic ca it’s still kicking. Siteul celei mai populare publicatii horror din lume, care exista inca din 1979.  Pe langa interviuri, recenzii, noutati din film, muzica si arta, au si concursuri si un magazin online.

SCREEN ANARCHY

se numea pana de curand TWITCH si este unul din preferatele noastre. Nu exista zi in care sa nu le verificam continutul. Nu scriu doar despre horror dar ciudatentiile ocupa  un loc important aici. In plus, au super cronici de festival de gen!

BLOODY DISGUSTING

Recenzii, trailere, noutati din filme si seriale, literatura, muzica, arta si jocuri. Podcast, plus un forum in care iti poti da cu parerea despre tot felul de subiecte horor-related.

BLUMHOUSE

Site ce apartine de faimoasa casa de productii care nu-si promoveaza insa agresiv filmele ci povesteste cam despre tot ce misca in zona horror, thriller & fantasy. In plus fata de alte situri de gen au si o sectiune cu povesti tip CreepyPasta si RealLife Scares.

 UPCOMING HORROR MOVIES

Un fel de baza de date, updatata zilnic cu o multime de noutati grupate pe subgenuri.

iHORROR.com

Noutati, recenzii, interviuri si tot felul de topuri sau articole mai mult sau mai putin inspirate. Au si o sectiune cu horror pranks si un iHorrror Awards, unde premiaza anual  cele mai bune productii de gen.

DAILY DEAD

Exista inca de prin 2010 si ocupa o zona destul de vasta – interviuri, cronici de festival, informatii lansare DVD si VOD , etc.

WICKED HORROR

Pe langa sectiunile deja obisnuite au si una cu TOP 10 lists si doua filme pe care le poti urmari, gratis, pe site.

HORRORNEWS

De toate pentru toti: filme, seriale, carti, artisti, plus niste editoriale bune despre filme clasice -http://horrornews.net/columns/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website