Share

yrCt2QM4LffueiLlzQbM47TbPG6

Lucy, Artemisia si alte cucuoane dure care se perinda pe marile ecrane anul asta, palesc total prin comparatie cu anti-eroina din Gun Woman, exploitation-ul anului, facut un buget infim. E violent, scarbos, stupid, sfideaza orice logica, dar highly enjoyable, daca nu il iei in serios!

Gun Woman este un revenge movie astiatic de serie B, ultra-violent, si plin de scene de nuditate, motiv pentru care nu o sa-l vedem niciodata in cinematografele din Romania. Gun Woman este o narcomana, interpretata de Asami (The Machine Girl) , goala cam 80% din film, care, in afara de doza zilnica, nu mai asteapta mare lucru de la viata. Ei bine, domnisoara intra pe mana unui savant dement care vrea sa se razbune pe un mafiot necrofil, asa ca o antreneaza si o transforma intr-o arma de ucis. La propriu, caci ii introduce bucati dintr-un pistol in diverse parti ale corpului pe care gagica trebuie sa le smulga din ea si sa le monteze in cateva minute, sa-l omoare pe necrofilul dement, totul contra-cronometru, inainte sa i se scurga tot sangele din ea. Si pe deasupra, mai sufera si de sindromul Stockholm.  Suna haluciant, chiar asa e! Totul, pe un soundtrack care ma bantuie inca…

Verdictul meu: Stupid & highly enjoyable!!

Huh -factor: 8

Hai sa va mai arat cateva imagini:

yWOWv5K

gun woman_twisted

ff8nf7O

wq3LkJal.png Gun-Woman-743649Si daca tot am abordat acest subiect sensibil, ati vazut ca se face un remake la seria Guinea Pig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website