Share

Ne-am lenevit de tot, aici pe horrorum, ne cerem scuze si ne luam revansa cu 5 trailere noi destul de promitatoare.

MARROWBONE

Sergio G. Sanchez, cel care a scris The Orphanage, isi face debutul regizoral cu un thriller psihologic ce ne duce vag cu gandul la Gradina de ciment a lui Ian McEwan. Pe scurt, avem despre 5 frati care au ascuns moartea mamei lor pentru a ramane impreuna dar care sunt bantuiti de o prezenta sinistra. In distributie apare Anya Taylor-Joy, pe care ai vazut-o in The Witch, Split sau Morgan dar si Mia Goth (A Cure for Wellness, The Survivalist, Nymphomaniac 2).

PHOENIX FORGOTTEN

Found-footage cu extraterestri, produs de Rildey Scott si bazat pe un caz real din 1997, Arziona, cand 3 adolescenti au disparut din locul unde au fost vazute niste lumini dubioase, out of this world.

O RASTRO

In “The Trace We Leave Behind”, brazilienii ne poarta prin spitalele din Rio, in cautarea unei paciente minore, disparute fara urma. Nu mi-e foarte clar despre ce e vorba dar trailerul arata decent:

SIAM SQUARE

Din alt colt al lumii, mai exact din Thailanda, vine un horror cu fantome, regizat de un debutant. Nimic special, probabil, dar cine stie…

ANNABELLE CREATION

Iesim din zona de obscuritati cu trailerul unui popcorn-horror care probabil va umple salile din Romania. Trailerul sequelului de la Annabelle arata mai bine decat orginalul si-l are la carma pe regizoul de la Light’s out (David Sandberg) deci sunt sanse sa fie macar decent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website