Share

clown-town-poster-draft-2-tile

In asteptarea noului Pennywise, care se lanseaza de-abia anul viitor, am descoperit alte 4 filme cu clovni psihopati, recent aparute, unul mai prost decat celalalt, poate cu o singura exceptie.

31

Mult asteptatul film in regia lui Rob Zombie l-am trecut direct in categoria “cel mai dezamagitor film al anului” la concurenta cu The Neon Demon, din alta liga, dar la fel de nesatisfacator. 31 e o descindere inutila intr-un haos dominat de violenta. Un fel de “The Running Man” in care 6 angajati ai unui balci trebuie sa supravietuisca timp de 12 ore, fiind urmariti de niste clovni sadici, spre deliciul unor bogatasi care au platit bani buni pentru aceasta distractie. Absolut nimic nou sub soare, nici la nivel de poveste, nici vizual, nici vreo tortura sofisticata sau vreun twist. Nici macar Malcom McDowell, nepus deloc in valoare de o peruca de aristocrat francez, nu salveaza filmul, cu atat mai putin clovnul pitic nazist.

Vorba celor de la Consequence of Sound, care i-au dat 0 puncte: ” It’s an unnecessary, monotonous, 102-minute scrapbook of better horror films that fails to muster even a spark of originality. ”

THE FUNHOUSE MASSACRE

Un fel de comedie horror de influenta 80-ista, cu actiunea plasata in timpul Halloweenului, cand o multime de oameni sunt casapiti de 6 psihopati evadati dintr-un azil de nebuni, care pretind ca sunt clovni intr-un parc de distractie tematic. Un dentist, un taxidermist, un canibal, o “papusica”, un wrestler si capul rautatilor – The Warden, interpretat de Robert Englund.

Stupid dar amuzant pe alocuri si indeajuns de gore cat sa nu te plictiseasca chiar de tot. Pentru fanii b-movies.

CLOWN

CLOWN, filmul produs de Eli Roth, s-a nascut ca un trailer fals si a fost transformat in 2014 intr-un lungmetraj care a avut premiera relativ recent.
Povestea e destul de originala si se centreaza pe un tata care gaseste un costum de clovn si spera sa-i faca o surpriza fiului sau care tocmai isi serbeaza ziua. Astfel incat il imbraca. Ce nu stia el insa este ca acest costum e blestemat si cine il imbraca nu doar ca nu-l mai poate scoate, dar se si transforma intr-un ucigas.  Filmul, regizat de Jon Watts, nu dezamageste nici la nivel vizual, si e destul de gory, iar in distributie ii avem pe Peter Stormare  si Laura Allen.

CLOWNTOWN

Pe asta n-am apucat inca sa-l vad, si ma cam tem s-o fac, recunosc. Ce stim pana acum: alt grup de prieteni lupta impotriva unor psihopati imbracati in clovni care si-au facut cuib intr-un oras parasit denumit (cum altfel?!) CLOWNTOWN. Inspirat dupa nu stiu ce caz adevarat din Bakersfield, California, in 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website