Share

sadako-2

Anul asta, SADAKO aka SAMARA, fantoma cu parul lung si negru care ii acopera fata in timp ce iese din televizor si intra in cosmarele noastra, e resuscitata in varianta dubla.

Adica atat parintii original, japonezii, cat si cei adoptivi, americanii, o au cap de afis in doua filme productii noi.

Daca mai exista cineva care nu stie despre ce e vorba (nu inteleg ce cauta pe acest site, dar asta e alta problema) filmul are la baza o carte scrisa de Koji Suzuki si ne vorbeste despre o caseta video pe care daca o vezi, urmeaza sa mori in sapte zile din momentul vizionarii. In spatele casetei „mortale” este Sadako, in varianta americana Samara, o fetita ucisa intr-un mod violent, care cauta sa se razbune. 

In 2016, americanii ne propun RINGS, un horror regizat de F. Javier Gutiérrez care are la baza acelasi blestem – la 7 zile dupa momentul vizionarii unei casete misterioase urmeaza sa mori, doar ca fac toata povestea virala.

Japonezii o resusciteaza doar pentru a o pune sa lupte cu un oponent pe masura – fantoma KAYAKO, baietelul cu fata alba si cearcane cat casa, ce scoate sunete ciudate, pe care il stiti din JU-ON: THE GRUGDE, adica un fel de Freddy vs. Jason, Alien vs Predator etc…

Pare o gluma, dar trailerul de la SADAKO v KAYAKO se ia in serios:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website