Share

the-purge-election-year-396948l

Believe it or not, vara asta avem 6 premiere horror!

The Conjuring 2. Premiera: 1 iulie
Sequelul The Conjuring a intrat weekendul asta in cinematografe si ii readuce pe Patrick Wilson si Vera Farmiga in rolurile investigatorilor de evenimente paranormal Ed si Lorraine Warren. Filmul este inspirat, din nou, din evenimente petrecute in realitate, ceea ce face totul mult mai inspaimantator. De data asta faimosul cuplu de experti in paranomal fac o oprire in Londra, unde au de rezolvat un nou caz de exorcism, ca la carte.

The Shallows. Premiera: 15 iulie
Nancy (Blake Lively) face surfing de una singura pe o plaja pustie cand e atacata de un mare rechin alb. Ea se refugiaza pe o stanca la mica distanta de mal. Desi se afla la doar 70 de metri de tarmul salvator, sa ajunga acolo pare a fi cea mai cumplita incercare a vietii sale.

Lights out. Premiera: 12 august.
LIGHTS OUT, regizat de David F. Sandberg, e inspirat dupa un scurtmetraj aparut acum cativa ani. Producator este James Wan iar protagonista este Teresa Palmer, in rolul Rebeccai, o femeie care a fost bantuita de o creatura ce apare doar in inturneric si care se intoarce in casa parinteasca pentru a descoperi ca fratele ei mai mic este terorizat de aceeasi entitate. Ba mai mult, totul are legatura cu o prietena decedata de-a mamei lor.

The Purge 3. Premiera: 8 iulie
Dupa Purge si Purge Anarchy urmeaza The Purge: Election Years, cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasari, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional. În al treilea capitol, ideea, ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia, începe să fie contestată chiar din interiorul organismului care a inițiat-o – “Părinții Fondatori”.

Don’t Breathe. Premiera: 26 august
Cel mai promitator horror a verii este un home-invasion regizat de Fede Álvarez, despre un trei prieteni care intra in casa unui batran bogat despre care se zvoneste ca ascunde o avere. Batranul este orb dar asta nu inseamna ca e neputincios!

Bone Tomahawk. Premiera; 8 iulie

Bone Tomahawk e pe torrenti de anul trecut, dar poate mai exista totusi cineva care nu l-a vazut. Sau poate vreti sa-ll vedeti pe ecran de cinema, asa cum merita.
Kurt Rusell e protagonistul acestui western cu accente horror de a carui regie se ocupa debutantul Craig Zahler, care semneaza si scenariul. Filmul urmareste soarta a 4 oameni care se stabilesc in Vestul Salbatic pentru a salva o femeie tanara si pe ajutorul de serif, care au fost rapiti si se afla prizonieri in grota unor canibali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website