Share

10-cloverfield-lane-344701l-175x0-w-94483d9e-horz

Luna asta se intampla un miracol – 3 filme, cat de cat, horror vor intra in cinematografe!
Iesim din subsoluri, parasim canapelele si le vedem acolo unde ar trebui vazute toate, oricat de serie b, c sau z ar fi ele: in sala de cinematografe. Asta-i oferta lunii:

10 Cloverfield Lane

John Goodman, Mary Elizabeth Winstead si John Gallagher Jr.Cloverfield isi dau mana intr-un SF post-apocaliptic ce se vrea un fel de sequel la CLOVERFIELD (2008), SFul found-footage regizat de Matt Reeves. Filmul este produs de JJ Abrams si regizat de Dan Trachtenberg iar din trailer nu reiese foarte clar care este legatura cu CLOVERFIELD, actiunea  noului film avand loc intr-un buncar si fiind sustinuta de trei personaje: o femeie, care crede ca a fost rapita, si doi barbati.

The Other Side of the Door

Un horror supranatural ce o are ca protagonista pe Sarah Wayne Callies (The Walking Dead) si este regizat de Johannes Roberts (Storage 24).

Povestea nu iese prea mult din tipare, fiind plina de clisee: Sarah este o mama indurerata care si-a pierdut copilul intr-un accident teribil si care primeste sansa de a-si lua ramas bun de la el. Mai exact, in timpul unei calatorii prin India, da peste un shaman care poate intra in contact cu celalalta lume, care e dispus sa o ajute. Sarah isi poate auzi copilul, dincolo de o usa, dar nu are voie sa deschida usa. Evident ca incalca aceasta interdictie, distrugand balanta dintre viata si moarte si dezlantuind haosul.

GoodNight Mommy

Daca nu l-ati vazut anul trecut la TIFF, merita s-o faceti! Ich Seh, Ich Seh (in original) si GoodNight Mommy in traducere, regizat de Frau Seidl, sotia lui Ulrich, este un thriller psihologic cu doi Kinderi blonzi trasi la xerox care devin din ce in ce mai iritati de faptul ca mama lor, proaspat iesita din spital dupa o operatie care i-a lasat fata plina de bandaje, se comporta cum n-a mai facut-o pana acum, asa ca ajung la o concluzie logica: nu e mama lor, nu-i asa?
Nu va spun poanta, pentru unii previzibila, ci va spun ca pana se ajunge la ea trecem prin ceva momente de confuzie iar cei mai sensibili se oripileaza la vederea unor torturi rafinate care implica superglue si forfecute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website