Share

abdgbl5mnry5suupof5gPana nu demult un ilustru necunoscut, KRAMPUS, demonul stravechi care pedepseste copiii ce nu mai cred in spiritul Craciunului, este anul asta protagonistul a trei filme: o comedie neagra, o antologie horror, si un b-movie, toate trei cu actiunea plasata in timpul Craciunului.

In luna decembrie, KRAMPUS poate fi vazut si prin cinematografele din Romania. Regizat de Michael Dougherty (Trick ‘r Treat), Krampus promite o poveste dedicata celor cu umor negru si are in distributie nume precum Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell.
Cand familia sa disfunctionala se cearta pe tema sarbatorilor, tanarul Max (Emjay Anthony) refuza sa se mai bucure ca vine Craciunul. Dar habar nu are ca cei care isi pierd spiritul de sarbatoare dezlăntuie furia lui Krampus, o forta demonica din vremuri stravechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred in Craciun. Asupra familiei lui Max se dezlantuie iadul cand toate simboluri Craciunului prind viata si ii arunca in asediu, invrajbindu-i unul împotriva altuia, declansand un adevarat razboi pentru supravietuire.

Iata un clip din care aflam legenda lui Krampus, care isi are originile in folclorul german:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website