Share

crimson-peak-376415l-horz

Luna asta putem iesi la lumina pentru a invada cinematografele, unde ne asteapta nu unulc ci 3 filme horror, si-o animatie, pe care le putem viziona in conditii decente, in cinematografe. Mai e nevoie sa va reamintesc ca avem si-un festival de gen?

Iata care sunt premierele ce ar putea trezi interesul iubitorilor de horror:

CRIMSON PEAK

Cel mai asteptat film horror al anului ajunge in sfarsit in cinematografe! Guillermo del Toro, care a lucrat la scenariu inca din 2006, a declarat ca atmosfera filmului va fi situata undeva intre Rebecca si Jane Eyre, dar mult mai intunecata, “kinky” si violenta.

Crimson Peak este un film gotic cu fantome ce combina misterul, drama si romantismul si urmareste povestea tinerei scriitoare Edith Cushing (Mia Wasikowska) care se muta intr-o noua casa unde descopera ca aparentele pot fi inselatoare si ca noul ei sot (Tom Hiddlestone) si sora acestuia (Jessica Chastain) nu sunt cine pretind a fi. Este totodata povestea unei case si a locuitorilor ei, fosti sau actuali, care incearca sa o tina in “viata”.

THE GREEN INFERNO

Al doilea film pentru care ne entuziasmam ca o sa-l vedem in cinematografe este cea mai noua productie Eli Roth. Vom asista la scene violente de canibalism, direct din sala de cinema, si nu de pe canapeaua de acasa.

Eli Roth aduce un omagiu filmelor cu canibali, mai exact Cannibal Holocaust sau Cannibal Ferox. Din cate stiam initial, The Green Inferno spune povestea unor tineri activisti din New York care calatoresc in jungla amazoniana pentru a proteja un trib aflat in pericol de disparitie. Doar ca avionul se prabuseste in mijlocul junglei iar tinerii sunt luati ostatici chiar de cei care pe au venit sa-i salveze, iar acestia nu au ganduri prea curate..


THE LAST WITCH HUNTER

Ok, nu e chiar horror, dar ramane cumva in zona fantastica, asa ca l-am bagat si pe el in lista. In The Last Witch Hunter, Vin Diesel este Kaulder, un vanator de vrajitoare nemuritor, chemat pentru a proteja New Yorkul cu sabia sa de flacari, atunci cand o regina vrajitoare malefica si deosebit de puternica este pe cale sa fie readusa la viata si sa puna in pericol vietile a milioane de oameni.

Un alt film care i-ar putea interesa pe fanii genului, este HOTEL TRANSYLVANIA 2, care va deschide oficial festivalul DRACULA FILM FESTIVAL 2015. Aici se afla programul complet al festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website