Share

Girl-House-Movie-Poster-Trevor-Matthews

“Porn si mainstream and accepted…”

Debutantul Trever Matthews iese la lumina cu un mix de Bigbrother, soft-porn, la care adauga un criminal mascat.
GIRL HOUSE e un slasher destul de bine realizat si decent jucat, care aduce in discutie un subiect actual si cam prea folosit: retelele sociale si psihopatii care umbla liberi pe acolo.

GirlHouse este un site unde vizitatorii sau mai bine zis voyeurii se pot uita toata ziua la fete sexi destrabalandu-se, pot sta de vorba cu ele, sau pur si simplu le pot urmari in diverse ipostaze.
Protagonista e o studenta nevoita sa accepte aceasta slujba, care la prima vedere pare chiar cool: casa arata mai bine decat camera de camin, banii se castiga usor iar colegele de apartament sunt destul de simpatice.
Doar ca internetul e plin de perversi iar unii dintre ei sunt chiar periculosi, mai ales daca ii calci pe coada.

Psihopatul nostru e LOVERBOY, un tip ale caror probleme au inceput inca din copilarie, cand a fost umilit de catre doua fetite. Cand ii este dezvaluita identitatea, LOVERBOY, se ascunde in spatele unei masti de femeie (destul de reusite),  intra in casa si macelareste pe rand domnisoarele, evident, mai putin protagonista.
Killereala e cu detalii fine, cu degete secerate de lama toporului, sufocare cu dildo si cate si mai cate. Daca iti plac slasherele, merita o vizionare.

Din aceeasi categorie (dar mai slab) cu Open Windows,  sau THE DEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website