Share

Fear-Walking-Dead-620Cred ca n-au fost nicicand atat de multe seriale horror ca in ultimii doi-trei ani, iar serialele cu zombie predomina: avem iZombie, In the Flesh, Z Nation si bineinteles The Walking Dead, care a ajuns la al 6-lea sezon.

E plin de netul de poze si stiri legate de Fear the Walking Dead asa ca am aruncat si eu un ochi sa vad despre ce este vorba. Dupa succesul enorm al serialului The Walking Dead, producatorii s-au gandit sa faca si un spin-off. Mai exact, actiunea din noul serial se petrece in Los Angeles se concentreaza pe personaje si povesti noi. Primul sezon va avea sase episoade de cate o ora si va avea premiera la AMC in luna august, urmand ca al doilea sezon sa fie difuzat in 2016.

Dave Erickson (Sons of Anarchy), este co-creator si a scris scenariul episodului pilot impreuna cu Robert Kirkman. Din distributia serialului vor face parte Cliff Curtis , Kim Dickens, Frank Dillane si Alycia Debnam Carey.

Noul serial va oferi fanilorThe Walking Dead” o privire din alta perspectiva a apocalipsei zombilor si ne va duce inapoi chiar la inceputul epidemiei.

Era nevoie de asa ceva? Vom afla din august, cand va avea premiera episodul pilot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website