Share

dukeofburgundy

11 filme socante & controversate in cadrul sectiunii FARA LIMITA, TIff 2015. Iata filmele din line-up:

Tijuana, un oraş mexican la graniţa cu Statele Unite. Un oraş la un pas de dezastru. Melanj de documentar şi film de ficţiune, Navajazo îşi arată personajele chinuindu-se să supravieţuiască într-un mediu ostil, unde nu se au decât unele pe altele şi singurul lor bun este dorinţa de a trăi în continuare, indiferent de cost.

n arşiţa verii, într-o casă izolată de la ţară, doi gemeni de zece ani îşi aşteaptă mama. Când se întoarce, are capul înfăşurat în bandaje în urma unei operaţii estetice şi totul se schimbă. Dură şi distantă, mama îşi separă familia de lumea înconjurătoare. Tot mai convinşi că femeia de lângă de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotărâţi să afle adevărul, indiferent de mijloace. Trailerul, aici.
Trei poveşti germane despre dragoste, groază şi sex. O tânără locuieşte singură într-un apartament murdar. În dormitor se află un bărbat, legat fedeleş şi cu căluş în gură. Un cuplu surdo-mut foloseşte un talisman misterios când sunt atacaţi de huligani. Un bărbat merge într-un sex club care promite cea mai tare experienţă sexuală. Trailerul, aici.
THE DUKE OF BURGUNDY (Marea Britanie)
Cynthia şi Evelyn se iubesc una pe cealaltă. Zi de zi cuplul pune în scenă un ritual care se sfârşeşte cu o pedeapsă pentru Evelyn, dar Cynthia îşi doreşte o relaţie mai convenţională. Obsesia lui Evelyn va deveni curând o dependenţă care va împinge relaţia pe marginea prăpastiei.

The Chambermaid Lynn (Germania)
Nu există menajeră mai dedicată decât Lynn Zapatek: întreaga ei lume se învârte în jurul curăţeniei. Pentru a înţelege ce-i face pe alţi oameni să funcţioneze, cotrobăie prin lucrurile oaspeţilor de la hotel şi se ascunde sub patul lor noaptea, sperând să le descopere secretul. De-abia când dă peste prostituata Chiara, care îşi oferă serviciile în hotel, Lynn îndrăzneşte să iasă din coconul ei…

The Forbidden Room (Canada)
Un tăietor de lemne nemaivăzut până atunci apare ca prin minune la bordul unui submarin prins de luni de zile sub apă, cu încărcătura sa instabilă. Membrii îngroziţi ai echipajului ce se încumetă pe coridoarele navei blestemate se vor trezi începând o călătorie spre cele mai întunecate temeri.
DYKE HARD (Suedia)
O trupă rock formată din lesbiene porneşte spre oraş pentru a intra într-o competiţie muzicală. Un miliardar misterios vrea să le pună beţe în roate cu orice preţ, ajutat de armata lui de ninja şi cyborgi. Călătoria va fi o aventură dezlănţuită plină de bande de motociclişti, răzmeriţe în închisoare şi strălucitoare numere muzicale.

IN THE BASEMENT (Austria)
Acest film este despre oameni şi pivniţe şi ce fac oamenii în pivniţă în timpul lor liber. Este un film despre obsesii. Ulrich Seidl se întoarce la documentar cu un film-eseu care este în acelaşi timp amuzant şi trist, gata să exploreze subteranul spiritului austriac.

WHAT’S BETWEEN US (Elvetia)
După 18 ani de căsnicie, Alice trebuie să înfrunte faptul că soţul ei Frank este din ce în ce mai atras de bărbaţi. Nu doar Frank, ci şi ea şi cei trei copii ai lor vor avea de suferit o schimbare ireversibilă.
THE SUMMER HOUSE (Germania)
Familia Larsen pare a fi un exemplu perfect pentru clasa de mijloc înstărită a Germaniei. Are tot ceea ce înseamnă confort şi ar trebui să însemne fericire. Cu toate acestea, Markus, capul familiei, duce o viaţă dublă secretă de bisexual, în timp ce soţia Christine şi fiica lor de 11 ani Evelyn sunt copleşite de singurătate. Markus îşi dă seama că simte o extraordinară atracţie pentru Johannes, coleg de şcoală cu fiica lui. Această atracţie va schimba viaţa familiei o dată pentru totdeauna.
THE BUNKER (Germania)
Un student ambiţios caută linişte şi singurătate pentru a se concentra pe un proiect important, dar sfârşeşte prin a deveni profesorul unui puşti bizar educat acasă de părinţii săi, într-o casă prevăzută cu un buncăr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website