Share

INSIDIOUS 3

INSIDIOUS 3

Prequel plasat înaintea bântuirii familiei Lambert, “Insidious: Capitolul 3” se va lansa în cinematografele din România pe 19 iunie. Cel mai întunecat dintre capitolele Insidious îi conduce pe spectatori în ţinutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) şi-a început lupta, salvând-o pe o tânără din ghearele demonilor.
Insidious: Capitolul 3”, noul film din terifianta serie horror, este scris şi regizat de co-autorul francizei, Leigh Whannell. Acţiunea filmului se petrece ani de zile înainte de bântuirea familiei Lambert şi a bătăliilor Elisei cu fantomele din ţinutul Further, din Insidious şi Insidious: Chapter 2.
Producătorii au creat o lume dinafara cotidianului, mai înspăimântătoare decât orice coşmar, ce părăseşte visul şi începe să se insinueze în viaţa reală. Această lume este populată de morţi şi de ne-născuţi şi se află în conflict cu lumea celor vii. A fost creată de Leigh Whannell şi James Wan în filmele Insidious şi Insidious: Chapter 2. Odată cu Insidious: Chapter 3, terifianta serie horror face o incursiune, mai profundă şi înspăimântătoare ca oricând, în tărâmul de dincolo: The Further.
Producătorul Jason Blum, a cărui companie Blumhouse a mai produs şi filmele/francizele the Sinister, The Purge, Ouija, sau Paranormal Activity, afirmă: “James şi Leigh au creat în Insidious o lume unică, extrem de terifiantă, iar capitolul actual ne duce şi mai adânc în lumea Further.”
Insidious: Chapter 3 este o producţie Focus Features, în colaborare cu Stage 6 Films, Entertainment One şi sprijinul caselor de producţie Blumhouse şi Oren Peli Production. Rolurile principale sunt deţinute de Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell şi Lin Shaye. Casting-ul a fost asigurat de Terri Taylor, CSA. Designerul de costume este Ariyela Wald-Cohain. Muzica îi aparţine lui Joseph Bishara, iar montajul lui Tim Alverson, ACE. Scenografia îi aparţine lui Jennifer Spence, iar imaginea lui Brian Pearson, ASC. Producătorii executivi sunt Steven Schneider, Brian Kavanaugh-Jones, Charles Layton, Peter Schlessel, Lia Buman, Xavier Marchand, iar producătorii: Jason Blum, p.g.a., Oren Peli, James Wan. Producţia se bazează pe personaje create de Leigh Whannell, care este atât scenaristul cât şi regizorul filmului.

“Insidious: Capitolul 3” este distribuit în România de InterComFilm Distribution și va rula în cinematografele din toată țara începând cu 19 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website