Share

DUTM_Onesheet (1)-thumb-300xauto-54764Digging Up The Marrow este un horror construit sub forma unui documentar fals, scris si regizat de Adam Green (Frozen, trilogia Hatchet) care s-a distribuit si in rol principal, chiar daca nu prea stie sa joace. In film se joace pe sine, adica un regizor de filme horror, care conduce o casa de productie independenta, pasionat de tot ce misca in domeniul horror. El este abordat de catre un fan, interpretat de Ray Wise, fost detectiv, care pretinde ca are dovada ca monstrii chiar exista, si se afla undeva sub pamant in “Marrow”. Cu toate ca avea alte proiecte in productie, (apropo, cum o fi serialul Holliston??) Alex incepe sa documenteze cazul, fiind din ce in ce mai circumspect si mai nesigur de rezultat..pana cand…da nas in nas cu  un monstru de toata frumusetea.

Fiind jumate documentar, jumate found-footage, apar o multime de secvente reale filmate la conventii precum COMIC CON, unde apar si regizorii precum Tom Holland, Don Coscarelli sau Lloyd Kaufman. In plus iti arata cum functioneaza o echipa de film independenta si cat de cool e sa-ti faci meserie dintr-o pasiune.

Adam Green pretinde ca filmul a fost inspirat din desenele lui Alex Pardee, care apare si el in acest film, iar noi il credem pe cuvant. Mai ales ca desenele lui Alex ne plac la nebunie.

10349005_1015645721798373_6633446150600348005_n digging-up-the-marrow OriginalVance-590x786

Una peste alta, filmul nu-i genial, dar daca va plictisiti sau daca va place ideea ca, undeva, monstrii chiar exista, atunci ii puteti da o sansa:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website