Share

BRAȘOV, 1 – 5 OCTOMBRIE

În competiția de scurtmetraj românesc a celei de-a doua ediții a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival, care va avea loc între 1 și 5 octombrie, în Brașov, au fost selecționate 7 filme: Dispăruții, Pui de somn, Lumină firavă, Gloria, LAG, Șah și Kazimir.

Dispăruții (R. Ion Bădescu)
Ion adoră să stea pe canapea și să fumeze alături de prietenii/clienții săi. În momentul în care prietenii săi încep să dispară, Ion începe să aibă dubii despre sănătatea sa mentală.

Pui de somn (R. Paul Mureșan) adică un somn foarte scurt însă cu o supradoză de vise. O călătorie dincolo de real
Pui-de-Somn-300x168

 

 

 

 

 

Lumină firavă (R. Florina Dumitrache)

Într-un apartament de modă veche, Victor și Marta așteaptă sfârsitul lumii. In jurul lor luminile se sting, iar atmosfera de afară devine din ce în ce mai apăsătoare.

Gloria (R. Mara Ionescu)

Un corporatist este pe punctul de a-și pierde jobul. Din greșeala altcuiva. Dar hotărăște să-l ierte, totuși, pe incompetent si lucruri stranii incep sa se intample.
Gloria

 

 

 

 

 

LAG (R. Anton Grooves & Bogdan Orcula)
O femeie adormită în cadă este trezită de un zgomot suspect. Cineva sau ceva straniu i-a intrat în casă.

Șah (R. Claudia Ciocan & Iulia Radu)
Un exercițiu experimental de imagine și imaginație care pornește de la un joc de șah și ajunge departe în timp și spațiu.

Kazimir (R. Dorian Boguță)

Preotul Kazimir trăiește într-un sătuc izolat din Deltă. Se spune că ar avea puteri făcătoare de minuni. Un grup de pelerini ajunge, însă, într-un moment nu tocmai potrivit. Pentru că puterile lui Kazimir au și o latură întunecată…

kazimir-543100l

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imi cer scuze pt lipsa de fotografii sau trailere pentru unele dintre ele. Sper sa revin asupra acestui anunt cu ce trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website