Share

vlcsnap-2011-07-23-15h36m51s57

…Snuff, anyone?

povesteam ieri despre remake-uri dupa filme asiatice (Audition & I saw the devil)  si iata de ce m-am impiedicat astazi!

Americanii refac seria GUINEA PIG considerata, la vremea cand a aparut,  una dintre cele mai gorey, sick, twisted productii din toate timpurile.

Primul film din serie, daca va exista o serie, se numeste American Guinea Pig: Bouquet of Guts and Gore si tocmai si-a lansat primul trailer:

Cele 7 filme din seria japoneza au fost produse prin anii 80-90 si se numesc The Devil’s Experiment, Flower of Flesh & Blood, He Never Dies, Mermaid in a Manhole, Android of Notre Dame, Devil Woman Doctor, Slaughter Special.

Filmele au intrat in atentia publicului din cauza unei povesti amuzante, despre care nu bag mana in fac ca e adevarata: in 1991 un nene pe nume Charlie Gore i-a dat lui Charlie Sheen o caseta video cu un filmulet numit Flowers of Flesh and Blood iar acesta, crezand ca este vorba de un film snuff adevarat a alertat FBI-ul. Autoritatile japoneze si cei de la FBI au lucrat mana in mana si au ajuns la aceeasi concluzie: FAKE!!

Cat despre versiunea americana, au si o pagina de facebook – https://www.facebook.com/AmericanGuineaPig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website